Vrei să-ți faci o idee despre tarifele Bonjour? Utilizează calculatorul de mai jos.

ESTIMĂRI COSTURI

În această pagină, vei găsi un tool care te va ajuta să îți faci o idee despre prețurile noastre. Te rugăm însă să înțelegi că fiecare pacient este unic; la fel, fiecare tratament este personalizat, așa încât doar medicul tău îți poate face estimări realiste, după o examinare prealabilă și un plan făcut împreună.

LUCRĂRI & CAZUISTICĂTRATAMENTE DENTARE

RECOMANDĂRI

Sfaturi de care este bine să ții cont.

FĂ UN CALCUL ESTIMATIV

Te va ajuta să înțelegi mai repede și mai corect devizul pe care îl vei discuta împreună cu medicul tău.


VERIFICĂ-ȚI AGENDA

Înainte să discutăm de programări, asigură-te că îți consulți agenda de lucru. Asta ne va ajuta să facem programări prompte pe care să le respectăm pentru ca tratamentul să se deruleze conform planificării.


EFECTUEAZĂ PROGRAMĂRILE

În funcție de sfaturile medicului, programează-ți vizitele astfel încât să respectăm timpii necesari între vizite dar totodată să finalizăm lucrările în cel mai scurt timp.


SĂ NU ÎNTÂRZII LA PROGRAMARE

Ia în calcul o mică marjă de eroare, care să te ajute să eviți eventualele întârzieri cauzate de trafic sau alte probleme inerente.


ÎNCHEIEM VIZITA LA TIMP

Dacă ținem cont de aceste recomandări, cel mai probabil vom încheia vizita cu succes și la timp. Nimeni nu va fi stresat și prin urmare lucrurile se vor face mai bine și fără grabă. 🙂TARIFE STOMATOLOGIE

igienizări, obturații, endodonție, albire dentară


TARIFE PROTETICĂ

Inlay / onlay compozit & ceramică, coroane & fațete, coroane pe implante, protetică


TARIFE CHIRURGIE

extracții, sinus lift, implante dentare


TARIFE ORTODONȚIE

aparate ortodontice

TotalRON
Programează-te!

Sună acum la numărul de mai jos.

Numărul de mai jos este calea cea mai rapidă spre recepția Bonjour Dental Clinic. Apelul tău va fi preluat de colega noastră, care va fi ghidul tău în experiența Bonjour.


RECEPȚIE BONJOUR

+40 772 065 764

Urmărește-ne pe platformele de

SOCIAL MEDIA

Publicăm noutăți legate de noile proceduri și tehnologii în domeniu, articole legate de cele mai complexe lucrări Bonjour. Urmărește-ne să vezi rezultatele.Copyright Bonjour Dental Clinic. Toate drepturile rezervate.