Ce îți oferim? Servicii stomatologie.

SERVICIILE NOASTRE

Stomatologie, implantologie, protetică, ortodonție, estetică, tratamente albire și altele.


Servicii stomatologie.

STOMATOLOGIE GENERALĂ


Clinica noastră îți oferă tratamente curative și profilactice, realizate sub anestezie locală, fără dureri, folosind cele mai performante tehnici și materiale.Ai pierdut dinți?

IMPLANTOLOGIE


Pierderea unui dinte afectează starea generală de sănătate. Alegerea informată a unui tratament de reconstrucție dentară asigură reușita acestuia și îți oferă încrederea că vei obține zâmbetul perfect.Prevenție?

CONTROL PERIODIC


Profilaxia afecțiunilor stomatologice a devenit o necesitate azi, poate mai mult ca niciodată, pentru a preveni apariția unor afecțiuni sau complicații greu de tratat ulterior și extrem de dureroase.Probleme cu vârsta?

PROTETICĂ


Protetica asigură obținerea unei danturi echilibrate din punct de vedere funcțional și estetic, fie că este vorba despre coroane sau punți dentare, proteze fixe sau detașabile sau dispozitive corono-radiculare.
Probleme structurale?

ORTODONȚIE


Tratamentul ortodontic cu aparat dentar te ajută nu doar să îți îmbunătățești aspectul zâmbetului, ci și corectează anumite anomalii, redând dinților funcționalitatea.Zâmbet mai strălucitor?

TRATAMENT ALBIRE


Albirea dentară profesională reprezintă cea mai simplă și confortabilă metodă de a-ți recăpăta strălucirea zâmbetului într-o singură vizită în cabinetul medicului stomatolog.Cauți zâmbetul perfect?

ESTETICĂ DENTARĂ


Cu ajutorul tehnologiei de top și a unui tehnician dentar iscusit, creăm cele mai naturale coroane și fațete dentare, care se integrează perfect cu structura dintelui natural și care oferă rezistență pe viață.Întreținere?

IGIENIZARE


Pentru o bună profilaxie, este necesară o intervenție de curăţare profundă şi de îndepărtare profesională a tartrului, prin efectuarea de ședințe periodice de igienizare dentară.Cum se întâmplă lucrurile în clinica Bonjour?

PROCESELE NOASTREÎnțelegem dorințele tale

DIAGNOSTICĂM PRECISDiscutăm posibilitățile

PLANIFICĂM FIECARE PASPrestăm servicii stomatologice

NIVEL ÎNALT DE PERFORMANȚĂ


Programează-te!

Sună acum la numărul de mai jos.

Numărul de mai jos este calea cea mai rapidă spre recepția Bonjour Dental Clinic. Apelul tău va fi preluat de colega noastră, care va fi ghidul tău în experiența Bonjour.


RECEPȚIE BONJOUR

+40 772 065 764

Urmărește-ne pe platformele de

SOCIAL MEDIA

Publicăm noutăți legate de noile proceduri și tehnologii în domeniu, articole legate de cele mai complexe lucrări Bonjour. Urmărește-ne să vezi rezultatele.Copyright Bonjour Dental Clinic. Toate drepturile rezervate.

ro_RORO
en_GBEN ro_RORO