Lucruri de care să ținem cont, înainte să mergem la stomatolog

De cele mai multe ori, vizitele la medic nu reprezintă o experiență pe care să o aștepți cu nerăbdare, însă ne dorim să facem tot posibilul ca tu să vii cu drag la noi! Vom încerca să fim aici pentru tine atunci când ai nevoie și să îți programăm vizitele în funcție de programul tău. Pentru ca totul să meargă ca pe roate, fără stres, îți recomandăm să urmezi acești pași:


CE SĂ ÎȚI AMINTEȘTI…


VERIFICĂ-ȚI AGENDA

Asigură-te că dispui de timp suficient pentru vizită. Ajută să facem programări corecte, pe care să le respectăm, pentru ca tratamentul să se deruleze conform planificării.


NU ÎNTÂRZIA

Ia în calcul o marjă de timp, care să te ajute să eviți întârzierile cauzate de trafic. Procedând așa, respectăm ceilalți pacienți, iar ei așteaptă la rândul lor același lucru din partea noastră.


FĂ-ȚI O PROGRAMARE

În funcție de sfaturile medicului, programează-ți vizitele astfel încât să respectăm timpii necesari între vizite și, totodată, să finalizăm lucrările la timp.


TIME MANAGEMENT EFICIENT

Dacă ținem cont de aceste recomandări, cel mai probabil vom încheia vizita cu succes și la timp. Nimeni nu va fi stresat și, prin urmare, lucrurile se vor face mai bine și fără grabă. 🙂PROGRAM DE LUCRU

Ca să fii sigur că ne găsești, te invităm să ne vizitezi în timpul programului normal de lucru.


Luni
08:00 -20:00
Marți
08:00 -20:00
Miercuri
08:00 -20:00
Joi
08:00 -20:00
Vineri
08:00 -20:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis


PROGRAM DE LUCRU


Luni – Vineri
08:00 – 20:00
Sâmbătă – duminică
Închis

DETALII CONTACT


str. Bună Ziua nr. 39 bl. E7D

office@bonjourdental.ro

+40 0772 065 764

Programează-te!

Sună acum la numărul de mai jos.

Numărul de mai jos este calea cea mai rapidă spre recepția Bonjour Dental Clinic. Apelul tău va fi preluat de colega noastră, care va fi ghidul tău în experiența Bonjour.


RECEPȚIE BONJOUR

+40 772 065 764

Urmărește-ne pe platformele de

SOCIAL MEDIA

Publicăm noutăți legate de noile proceduri și tehnologii în domeniu, articole legate de cele mai complexe lucrări Bonjour. Urmărește-ne să vezi rezultatele.Copyright Bonjour Dental Clinic. Toate drepturile rezervate.

ro_RORO