Despre clinica dentară Bonjour Dental

BONJOUR DENTAL CLINIC

dr. Romana Crețu
dr. Sebastian Stoia
dr. Paula Bâlc
dr. Brigitta Bota
dr. Călin Fodor
dr. Paul Sălăgean

VEZI CLINICA NOASTRĂCONTACTEAZĂ-NE


Cum se diferențiază clinica dentară Bonjour?

VALORILE BONJOUR DENTAL


CALITATE UMANĂ

Credem că cei mai buni medici sunt aceia care reușesc să își cunoască și să își înțeleagă pacienții. Fără să te cunoaștem, am avea șanse mici să ajungem la rezultatul pe care îl dorești.


ECHIPĂ COMPETENTĂ

Oamenii reprezintă resursa cea mai valoroasă.
În alegerea echipei, am ținut cont de trei principii: „I have no idols. I admire work, dedication and competence.„ – Ayrton Senna

PLAN DE SĂNĂTATE DENTARĂ

Planificarea este cheia pentru a reuși. Facem planul împreună, prioritizăm etapele, te ajutăm să înțelegi cum se întâmplă lucrurile, cât durează și care este finalitatea.


ORIENTARE SPRE REZULTATE

Suntem conștienți că tu ajungi la noi cu un scop. Pentru cel mai bun rezultat, noi îți prezentăm propuneri și, ținând seama de sfaturile noastre, tu alegi varianta care ți se potrivește.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ

Tehnica stomatologică evoluează rapid, însă medicul rămâne principalul factor în ecuația performanței. Totuși, tehnologia ajută mult, de aceea folosim cele mai performante aparate.


CLINICĂ LA STANDARDE ÎNALTE

Te vom primi într-un cabinet gândit așa încât să fie ergonomic, elegant și primitor. Binențeles, respectăm și depășim cerințele aferente normelor de igienă și siguranță.

Dacă nu te-am convins încă, apasă butonul din dreapta 🙂
Programează-te!

Sună acum la numărul de mai jos.

Numărul de mai jos este calea cea mai rapidă spre recepția Bonjour Dental Clinic. Apelul tău va fi preluat de colega noastră, care va fi ghidul tău în experiența Bonjour.


RECEPȚIE BONJOUR

+40 772 065 764

Urmărește-ne pe platformele de

SOCIAL MEDIA

Publicăm noutăți legate de noile proceduri și tehnologii în domeniu, articole legate de cele mai complexe lucrări Bonjour. Urmărește-ne să vezi rezultatele.Copyright Bonjour Dental Clinic. Toate drepturile rezervate.